Wist u dat u op De Baander een prima vergaderlocatie kunt reserveren?

En wij u aansluitend op uw vergadering een fantastisch 4-gangen menu kunnen serveren!

Informeer naar onze mogelijkheden.

Er wordt voor u gekookt door leerlingen die onder begeleiding het horeca vak willen leren.

Dit doen zij in een professionele horeca- keuken.

Voor hen is dit de kans om een officieel erkend diploma of een certificaat van De Baander te halen.

 Zo werken zij gericht aan hun toekomst, richting vervolgopleiding of werk.

Iedere donderdagavond behalve de schoolvakanties.

Van 17.30 tot 19.30 uur.

 .

Prijzen:

4 gangen menu € 10,-

Wijn € 2,- Bier € 1,- Fris € 1,-

 .

 .

Reserveren gewenst: 033-4723163

Voorbeeld Menu 1

Gerookte zalmbonbon, groene appel en knolselderij

***

Carpaccio van rosbief Waldorfstyle

***

Gebrande makreel met rozijnen, bleekselderij en groene olijven

***

Mango, brownie crumble met rood fruit ijs

Voorbeeld Menu 2

Bruschetta,

Aioli, serrano ham, artisjok en ansjovis.

***

Gele paprikasoep met saffraan en heilbot.

***

Gegrilde lamskoteletjes,witlofrolletjes met emmentaler, hamcrumble en gevulde aardappel uit de oven

***

Chocolademousse met een peren salie espuma

Voorbeeld Menu 3

Chevice van makreel, kumquats en daikon

***

Salade met lauwwarme eendenborstfilet en parmezaankrullen

***

Kip, za’ atar, knoflook en citroen

***

Tiramisu