Project Description

Basisvaardigheden in de bediening. . . .

Als je een certificaat van deze cursus hebt gehaald kun je daarmee later:

Een baan krijgen in de horeca, bijvoorbeeld in een restaurant of een fast-food restaurant zoals Mc Donalds. Misschien kun je een vervolgopleiding gaan doen in de horeca.

Deze lessen vallen samen met de cursus Keukenvaardigheden, omdat je dan wat je leert in de praktijk kunt brengen. Je zet het restaurant klaar en serveert uit wat in de keuken wordt bereid. Je leert dus omgaan met echte gasten.

Wat leer je?

In deze cursus leer je vaardigheden als medewerker in de bediening van een restaurant.
Je zorgt dat het restaurant en/of counter er piekfijn uitziet voordat de gasten komen.
Je serveert de gerechten uit die in de keuken van het restaurant zijn bereid. Je moet de producten en materialen kennen en herkennen die in het restaurant worden gebruikt. En het belangrijkste: je leert jezelf presenteren en hoe je met gasten omgaat.

Deze cursus is voor leerlingen die:

  • het leuk vinden om met gasten in een restaurant om te gaan.
  • het werken in de horeca leuk vinden.
  • het leuk vinden om netjes en schoon te werken.

DEZE CURSUS VOLG JE HET HELE JAAR, 1 DAG PER WEEK

Schooltijden zijn van 12.40 uur tot 19.30 uur